AUTOWORLD Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. SCHIMB PLACUTE DE FRANA VOLKSWAGEN
01.08.2023
De actualitate in service

SCHIMB PLACUTE DE FRANA VOLKSWAGEN

Profită de reducerea pentru schimbul placutelor de frana originale Volkswagen.

Schimb placute de frana

Sistemul de frânare al mașinii tale este unul dintre cele mai vitale aspecte pentru siguranța ta și a celor din jur pe drum. A avea grijă de acest sistem și a schimba plăcuțele de frână la timp cu piese originale sunt deosebit de importante din următoarele motive:


1. Siguranța ta și a celor din jur: Sistemul de frânare este esențial pentru oprirea în condiții de siguranță și evitarea accidentelor. Plăcuțele de frână uzate sau de calitate slabă pot compromite performanța frânării și crește riscul de coliziuni.


2. Distanta de oprire redusă: Plăcuțele de frână originale asigură o frânare mai eficientă și rapidă, ceea ce înseamnă o distanță de oprire mai scurtă. Acest aspect este crucial în situații de urgență, unde fiecare metru contează.


3. Protecția altor componente: Plăcuțele de frână uzate pot afecta și deteriora discurile de frână. Schimbarea plăcuțelor la timp previne daunele suplimentare și evită costuri ridicate de reparație.


4. Performanță optimă: Plăcuțele de frână originale sunt concepute special pentru modelul mașinii tale, asigurând potrivirea perfectă și performanțe superioare de frânare. Așadar, vei avea o experiență de condus mai plăcută și confortabilă.


5. Economie pe termen lung: Investiția în plăcuțe de frână de calitate înseamnă o durată mai lungă de viață a acestora și evitarea costurilor suplimentare asociate cu reparațiile sau înlocuirea altor componente din cauza unei uzuri premature.


6. Menținerea garanției mașinii: Utilizarea plăcuțelor de frână originale păstrează garanția mașinii, astfel încât să te bucuri de protecția și beneficiile oferite de producător.


În concluzie, având grijă de sistemul de frânare și schimbând plăcuțele la timp cu piese originale, asiguri siguranța ta și a celor din jur pe drum, protejezi mașina ta de daune suplimentare și te bucuri de o performanță excelentă a sistemului de frânare. Este o alegere înțeleaptă și responsabilă pentru a menține experiența de conducere plăcută și fără griji pe orice drum ai alege să parcurgi.𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢  𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝟐𝟓%Reducerea este recomandată. Ofertă valabilă până la 31.12.2023, pentru automobilele VOLKSWAGEN din 2015 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte actuale.Cluj-Napoca | Calea Florești 145 | 0371 521 915

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.