AUTOWORLD Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Schimb Filtru antialergenic Volkswagen
01.05.2023
De actualitate in service

Schimb Filtru antialergenic Volkswagen

Profită de reducerea la schimb filtru antialergenic

Schimb Filtru antialergenic Volkswagen

Schimbarea filtrului de aer și polen cu unul antialergenic poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și confortul dumneavoastră în timpul condusului.

Polenul, praful și alte particule pot intra în habitaclul mașinii prin sistemul de ventilație și vă pot impacta sănătatea. Un filtru de aer și polen antialergenic poate ajuta la îndepărtarea acestor particule, asigurând un mediu interior mai curat și mai sănătos.

În plus, schimbarea regulată a filtrului de aer și polen poate îmbunătăți performanța sistemului de climatizare al mașinii dumneavoastră, asigurând un flux de aer optim și o temperatură confortabilă în interiorul habitaclului.


Verificarea și înlocuirea regulată a filtrului de aer și polen poate preveni probleme de sănătate și poate prelungi durata de viață a sistemului de climatizare.𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢  𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝟐𝟓%


Reducerea este recomandată. Ofertă valabilă până la 31.12.2023, pentru automobilele VOLKSWAGEN din 2015 sau anterior. Nu se cumulează cu alte oferte actuale.Cluj-Napoca | Calea Florești 145 | 0371 521 915


 


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.