AUTOWORLD Noutati

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Noutati
  2. Schimb Filtru antialergenic Audi
01.05.2023
De actualitate in service

Schimb Filtru antialergenic Audi

Ai un autoturism din perioada 2016-2018? Profită de oferta la schimbul filtrului de polen și praf cu unul antialergenic!

Schimb Filtru antialergenic Audi

Un filtru de aer încărcat cu particule de praf și alergeni poate reduce eficiența sistemului de ventilație al mașinii, astfel încât schimbarea regulată a filtrului poate ajuta la îmbunătățirea fluxului de aer și la menținerea unei temperaturi confortabile în habitaclul mașinii.

De asemenea, un filtru curat poate ajuta la reducerea mirosurilor neplăcute și poate îmbunătăți performanța sistemului de climatizare.

În general, schimbarea regulată a filtrului de aer antialergenic poate ajuta la menținerea unui mediu interior sănătos și confortabil în mașina dumneavoastră Audi, reducând riscul de alergii și îmbunătățind calitatea aerului pe care îl respirați în timpul condusului.


Este recomandat să schimbați filtrul de aer antialergenic la fiecare 10.000 - 15.000 de kilometri parcurși sau la fiecare 12 luni, în funcție de condițiile de utilizare a mașinii și de recomandările producătorului.𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝟏𝟖% 


Reducerea este recomandată. Ofertă valabilă până la 31.12.2023, pentru automobilele Audi din 2016-2018.

Nu se cumulează cu alte oferte actuale.
Cluj-Napoca | Calea Turzii 249 | 0371 521 915

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.